Pasta with Smoked Salmon


Pasta with Smoked Salmon



Ingredients 

100 Gr. Smoked Salmon
1 small ripe red tomato  
1pint of Heavy Cream 
parsley
pepper
parmigiano 
a few Basil leaves or parsley for garnish   
1 tbs. coarse salt (for pasta)
1/2 cup olive oil for sauteing 
340 gr. Penne smooth or Penne with lines 

This recipe is for four people, but you can save some for leftovers just save some of the pasta water to add to your reheated pasta .

Boil your pasta in salted water as directed remember do not overcook, if anything you can cook it 3 min shorter seeing that you will be tossing it in the pan with the Salmon. Meanwhile in this time : 
                        


In a large deep pan saute your onion you have cut into small pieces remember do not make them brown just translucent add your Salmon you have cut into small pieces, add a little bit of the pasta water a 1/4 cut at a time to keep the salmon from drying out, add your small cut tomato this is just for color you do not have to add this, 

when your pasta is ready add your Heavy Cream so it may simmer add a little pasta water if needed keep everything creamy. 
Add your pasta stir till everything is covered with this mixture 
serve, garnish with some fresh basilor parsley enjoy. 

 I remove some larger pieces of the Salmon and I have an immersion blender or blend it in a blender return to the sauce pan, I like to make my Salmon more on the creamy side i then add on the top a little of that Salmon for decoration. Either way it's delicious 

Pasta reccomended: Penne Lisce, Penne Rigate, Farfalle,or twisted. 


Penne al Salmone Affumicato 

100 Gr. Salmone Affumicato
1 piccolo pomodoro rosso maturo
250 ml. di Panna liquida per salati 
prezzemolo Q.B 
pepe Q.B. 
parmigiano Q. B. 
oil di oliva per soffrigere 
qualche foglia di basilico o prezzemolo per guarnire
1-2  cucchiaio sale grosso (per la pasta)

340 gr. Penne lisce o Penne rigata

Questa ricetta è per quattro persone, ma si può risparmiare un po 'per gli avanzi , mettere da parte una poco dell'acqua della pasta da aggiungere alla pasta per riscaldate.

Lessare la pasta in abbondante acqua salata come indicato ricordare non cuocere troppo,  al dente come diciamo noi Italiani e come la vogliamo. Nel frattempo, in questo momento:
In una grande padella profonda soffriggere vostri ingredient, cipolla tagliata in piccoli pezzi ricordare solo rosolare appena lucido aggiungere il salmone si è tagliata a pezzetti, aggiungere un po 'di acqua di cottura un po alla volta per mantenere il salmone si secchi, aggiungere il pomodoro piccolo taglio questo è solo per colore che non c'è bisogno di aggiungere questo,
quando la pasta è pronta aggiungere il panna per salati in modo che possa far sobbollire aggiungere un po 'd'acqua della pasta, se necessario, tenere tutto cremoso.
Aggiungere la pasta mescolare fino a quando tutto è coperto da questa miscela
servire, guarnire con qualche basilico oh persemolo 

Togliere alcuni pezzi più grandi di il salmone per guarnire,sei voi con un  frullatore oppure un frullatore ad  immersione, il Salmone mi piace fare più sul lato cremosa , quindi aggiungere in cima un po 'di quel Salmon per la decorazione .
Oppure metti tutto insieme miscolando  
In entrambi i casi è deliziosa!

Pasta consigliato: Penne Lisce, Penne rigate, Farfalle, mini Farfalle Torchietti .


Comments