Ciambellette al vino are a really good way to use up red wine, although it is good to use a sparkling white wine.
Ingredients
• 1 cup of red wine or 1 bicchere of sparkling white wine
• 1 cup olive oil
• 1 cup sugar
• 1 teaspoon of baking powder
• 5 cups flour
• salt
• sugar for decoration
Directions:
Mix wine, olive oil, yeast, then the flour until you get a very soft bread. Take the form of little donuts and dip them in a bowl full of sugar. Put in preheated oven at 350 degrees for about 20 minutes until are golden brown.
Ingredienti
• 1 bicchiere di vino rosso o 1 bicchere di vino bianco frizzante
• 1 bicchiere di olio di oliva
• 1 bicchiere di zucchero
• 1 cucchiaino di lieto per dolci
• 5 bicchieri di farina
• sale
• zucchero decorare i biscotti
Direzioni:
Metti vino, olio, lievito, poi la farina fin ad ottenere un pane molto morbido. Fare la forma delle ciambelle e inzuppare in una ciotola piena di zucchero. Mettere nel forno preriscaldato a 180 gradi per circa 20 minuti fino a quando sono dorate.
Comments
Post a Comment