These have been a LONG time favorite recipe in my family. As a little girl we had these at all occasions no matter what time no matter where mom showed up with a tray bigger than her sweet smelling and full of powder sugar ! They usually where eaten by the time she placed them down on the table.
I have taken to the same tradition when invited to a large event or a large family occasion i love to make these kids to adults love them !!!
Knoche' mom's recipe
4 eggs
1 tsp. Baking powder
1 tsp. Sugar
Vanilla to flavor
Flour that this mixture picks up
Canola oil for frying
Powder sugar
Place your fist four ingredients in a well you formed with the flour start off with at least 5 to 6 cups
seeing that regulation has been 1 egg to 1 cup of flour ,
With a fork breck up your eggs and swirl in some of the flour being careful not to breck the walls of your wall, when you can gather up in a ball not to soft not to hard your finger should indent in the flour and come back up, take the excess flour away and knead till smooth,
Now if you are like me i have learned to roll out my dough with a pasta roller and get a think almost trasnperent sheet and use a flutted cutter (found at most cooking stores) cut 2 inch strips carefully tie them into a large bow and i have my oil ready for frying
only fry them in a small fryer a few at a time they really get done fast take out before they go golden
and top them with the powder sugar as soon as they come out of the oil and you place them into a tray.
my suggestion place them into the tray, container etc... you are going to be serving them or bringing them they are fragile.
enjoy i know we do
FYI: canola oil does'nt burn or smell i use it and they come light and fluffy.
You definitely can use the pasta roller they will come even nicer having the same thickness.
Questi sono stati una ricetta preferita MOLTO tempo nella mia famiglia. Da bambina avevamo questi a tutte le occasioni, non importa a che ora, non importa dove la mamma si presentò con un vassoio più grande di lei profumato e pieno di zucchero a velo! Messo giu erano presi prima che gli appoggiasse sul tavolo.
Ho preso la stessa tradizione quandosono invitato a un grande evento o una grande occasione di famiglia mi piace fare questi, a gli ragazzi e adulti li amano !!!
Knoche 'della mamma
4 uova
1 cucchiaino. Lievito in polvere per dolci
1 cucchiaino. Zucchero
Vanilla
Farina quelle che raccoglie
Olio per friggere (io uso olio di canola)
Zucchero in polvere
In un pozzo che hai formato con la farina aggiungi le prima quattro igredienti (cominciare con almeno 5 a 6 tazze da latte)
visto che la regolamentazione è di 1 uovo 1 tazza di farina,
Con una forchetta con la farina facendo attenzione a non disfare le pareti della farina,quando si può raccogliere in una palla morbido non dura il dito dovrebbe rientrare nella farina e tornare su, prendere la farina in eccesso e impastare finchè liscio,
Ora, se siete come me, ho imparato a rotolarela sfoglia con un rullo pasta fino ad ottenere un foglio quasi trasnperent e utilizzare una rotella per tagliare le strisce da 4 cm con attenzione legarli in un grande fiocco, io ho il mio olio pronto per friggere a questo punto.
Friggerle in una piccola friggitrice un due a la volta si veramente veloce, tolga prima di andare colore d'oro.
Sparere con lo zucchero in polvere non appena vengono fuori l'olio.
il mio suggerimento metterli nel vasio , container, ecc ... per servire sono fragili.
NB : olio di canola non bruciare senza odore lo uso e vengano chiaro e spumoso, usa un oil leggero
Poi usare anche la macchina per la pasta cosi vengano uniforme .
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